PC Landscapes: Won 2 BALI Awards 2018!

1st BALI 2018 Award Winning Garden

This was a complete landscape project for a private client where the designer  Caroline Davey Studio created a contemporary series of entertaining spaces with a cohesive planting palette.

We extensively excavated the rear garden to enlarge the lower terrace and build the new walls which were rendered to match the house. A full lighting system was installed along a new Renson garden building to create a great entertaining space with a gas fired fire pit. Porcelain paving was used throughout  with mitred step treads and copings that were bespoke made for the project. A integrated outdoor kitchen was installed along with a steel framed flight of steps that were clad in Balau decking. We worked closely with the designer and planted the whole garden.

 


2nd BALI 2018 Award Winning Garden

This garden had a full irrigation system installed, we re-used some of the existing paving and supplied and laid new, created a stunning new small stone retaining wall and planted the whole garden with semi-mature trees and shrubs, herbaceous plants and selected bulbs to extend the the flowering period and interest.